banner-image

Sandy

Sandy

Gangbang Party Blowbang

Ik ben Sandy een een jong stout Zaad sissy sletje.
Heb altijd al gedroomd van een geile cumshower en Gangbang?.
Een heerlijke blowbang waarin ik in het middelpunt sta en omringt wordt door dikke kloppende zaadlullen, die ready zijn om zaad salvo’s op mij af te vuren ?. Deze fantasie speelt allang een stoute rol in mijn koppie.
En moet zeggen dat ik er nu echt wel klaar voor ben. Kan niet wachten om dikke harde lullen met mijn slettemondje klaar te pijpen!
Lekker pijpkwijlen, sloppy bj en je pik te verwennen met een stevige Deepthroat! Laat mij maar kokhalzen, Dus steek je pik maar lekker diep in mijn keeltje en smeer je Tv sissy sletje maar goed in met warme Sperma! Ook wil ik je pik diep in mijn kontje voelen kloppen!
Ik wil Zaterdag 19 November zoveel mogelijk piemels proeven en jouw teefje zijn!

In maar liefs 2 Kinky rondes?!
We beginne de party lekker in de vroege lunch pauze van 13uur tot 13:45 even een snelle lekkere verwennerij! 50eu
Daarna nog een lekkere heerlijke Anal gangbang van 19:30uur tot 21:30 uur 120euro Entree

Je kunt je hiervoor aanmelden via de mail.
Wil er voor zorgen dat dit de stoutste biparty van het jaar wordt, waarin wij onszelf kunnen zijn en genieten van deze hemelse lusten!

Alvast een natte lik op je harde Pik
XoXo Sandy