Over Ons

Bent u toe aan heerlijke ontspanning?

Altijd al willen genieten met een dame die er alles aan doet om zich over te geven aan uw behoeften? Of heeft u simpelweg zin in een spannend erotisch onderonsje?

Bij Madame Chanet kunt u 7 dagen per week terecht om lekker te ontspannen met een leuke dame naar keus. Wij bezitten over een gezellige bar waar u heerlijk kunt genieten van uw favoriete drankje en 7 mooie kamers, ingericht voor volledig comfort. Voor de BDSM liefhebbers hebben we nog 2 leuke Sm Speelruimtes, waarvan 1 in de kelder, beleef daar het middeleeuws spel, achter ijzeren tralies. Voorzien van een schandpaal, Ijzeren kooien, Andreas kruis en ijzeren kettingen. De 2e ruimte bevindt zich op zolder.

Wij zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is voldoende parkeergelegenheid mocht u met de auto willen komen. U kunt discreet naar binnen. Eenmaal binnen zullen de dames zich aan u voorstellen.
Nadat u uw keuze heeft gemaakt, rekent u af bij de gastvrouw, waarna de dame u vervolgens zal meenemen naar uw kamer. Ook kunnen wij er voor zorgen dat u en anderen gasten elkaar niet zien, tijdens uw verblijf zodat u discreet kunt genieten.

Service, discretie & hygiëne staan bij Madame Chanet bovenaan!

Tijdelijk Gesloten

Minder goed nieuws heren!

Tot nader order zijn wij tijdelijk gesloten. Houd de website in de gaten voor de openingstijden