Vanessa

Vanessa

Hey lekkere snoepert

Ik ben Vanessa , een nyphomaan van 25?, slank, lange benen, blonde haren, bruine ogen, knap gezicht. Lekker bol kontje en een bescheiden Bcupje.

Ik ben dol op intiem, ben erg speels op dat gebied en vindt het erg geil om je pik lekker stijf te maken. Stoute woordjes fluisteren en heerlijke slurp geluiden maken tijdens het pijpen! Vinger mijn kutje maar tijdens het pijpen of lik me standje 69! Geef je maar volledig over aan deze heerlijke petite blondine Daddy.

Laat mijn maar boven op je lul zitten, kus me , trek aan m’n haar en spreek of kreun mijn naam maar uit. Ik wil dat je echt geniet van ons moment samen, en je vaker zien!

Ik doe dit hobby matig. Ben altijd een verwend meisje geweest. Kreeg ieder jaar een nieuw paard ect,,. Kom uit een welgestelde familie, I dont Care!

Het gaat me hier echt om de spanning! De kick die ik ervan krijg! Kan er niks aan doen, ik wil gewoon lekker doen wat ik graag wil hihi, jij toch ook?

Lets get Naughty!

Ben wat dat betreft wel een voorstander van een stapje verder gaan, dan je gewend bent, heerlijke kinky sex met mij beleven!

Sta voor veel open, alles is bespreekbaar! Heb ook leuke toys tot mijn beschikking niet alleen voor mij, maar ook voor jou. Wacht niet langer en laten we saampjes plezier beleven. Zal je Discreet ontvangen.

xxx