Huisregelement

Geachte gast, Omdat wij zowel voor ons zelf, voor de dames als voor u een goede prettige sfeer willen creëren Hebben wij een aantal huisregels bepaald.
1. Het is ten strengste verboden Soft en Harddrugs te gebruiken en/of te verhandelen in onze club.
2. Club en of vereniging gerelateerde kleding is bij ons niet toegestaan.
3. Wij houden ons het recht voor om u te weigeren in geval van dronkenschap of als u onder invloed bent van verdovende middelen.
4. Onze dames staan onder controle van de GGD.
5. Wij tolereren geen geweld tegen ons personeel en/of onze dames. In dit geval zullen wij ten allen tijden de politie inschakelen. Ons pand is beveiligd met camera’s bij de ingang zowel binnen als buiten+ binnen (op de werkkamers na natuurlijk) en voorzien van alarmknop die direct in verbinding staat met de meldkamer.
6. Het is de dames verboden uw privacy in gevaar te brengen. Wij verzoeken u dan ook geen persoonsgegevens uit te wisselen. Uw privacy is bij ons zeer belangrijk. Tevens geldt dat ook andersom uit respect voor de dames.
7. Voor het slagen van uw erotische date is uw persoonlijke hygiëne en respectvol handelen naar de dame van zeer grote invloed. Diverse kamers hebben naast een wastafel ook een douchecabine en/of bad. Was bijvoorbeeld altijd goed uw handen. Tevens zorgen wij voor de aanwezigheid van mondwater. De dame zal u op deze zaken wijzen indien nodig zodat u deze conform de huisregels kunt gebruiken.
8. De sekswerkers mogen een klant of een seksuele handeling altijd weigeren.
9. Minimumleeftijd is 18jaar bij twijfel dient u zich te legitimeren.
10. Iedereen is welkom ongeacht uiterlijk, nationaliteit of geloof.
Bij een groep die doormiddel van logo’s, kleding, gedraging e.d bij elkaar hoort, en waarvan de organisatie het vermoeden heeft dat er problemen kunnen ontstaan, mag er maar 1 persoon naar binnen en mogen de andere een andere keer terugkomen.
11. Intieme handelingen mogen niet plaatsvinden op de begaande grond, hiervoor staan er kamers ter beschikking boven.
12 te roken op kamers of andere openbare ruimtes. Roken mag alleen in de daarvoor bestemde ruimtes.
13. Madam Chanet is niet aansprakelijk voor vermissing, beschadiging of diefstal van uw eigendommen.
14. Een kopie van deze huisregels,ligt altijd bij de receptie ter inzage.
Namens het directieteam van Club Madame Chanet wensen wij u veel spannend plezier toe tijdens uw verblijf in onze erotische club.

DutchEnglishGerman