Alba

Alba

Hi stoute man,

Deze sexy blondine brengt overal waar ze gaat een bijzondere sprankeling met haar mee. Glanzend als glitter en bruisend als champagne. Ze is zo lief, sexy, grappig, slim, zelfverzekerd en easy-going. Ze vindt het heerlijk om te lachen, maar nog meer om een glimlach op jouw gezicht te toveren. Ze zal je zeker haar schattige, of haar stoute lach laten zien, maar waarschijnlijk beiden. ze is heel gemakkelijk om mee te praten, er zal niet snel een ongemakkelijke stilte vallen. Haar naam is Alba een prachtige slanke Zandloper uit Tsjechië. 170cm , 55 kg, 27 jaar, Blond, Blauwe ogen. Zandloper figuurtje en heerlijke volle borsten Cup D.

Alba heeft vele kanten, ze kan schattig zijn, sexy, zelfverzekerd, ondeugend, en zeker ook erotisch.. Alba is zo erotisch vanwege de manier waarop haar lingerie, haar hoge hakken en al haar sexy outfits haar staan. Iets aan haar vibe of aura verandert wanneer ze zich zo sexy voelt, zeker als ze samen met jou is. Laten we haar aantrekkelijke zelfvertrouwen ook niet vergeten, ze is intelligent, welbespraakt en durft volledig haarzelf te zijn.

En hoe zit het met haar ondeugende en kinky kant? Nou, ze verandert bijna in iemand anders als ze haar roleplay outfit, haar latex jurkje of één van haar korsetten voor je aantrekt. Alba zou dolgraag verschillende kinky scènes met je uitproberen. Heel erg ervaren is ze nog niet, maar dit maakt haar des te meer leergierig en nieuwsgierig.

Ze zal diskreet in Kerkrade ontvangen.
Bel voor een heerlijke date met deze prachtige blondine